Project NOVA TERRA - Global society organization Project - New Earth society
This site uses own and third party cookies from PayPal and Google analytics to improve the user experience.
If you keep navigating it means you agree to its use.  
Nova Terra Project
NOVA TERRA Project
"NOVA TERRA Project" kan worden geïmplementeerd in alle regio´s, op elk moment, zelfs vanaf vandaag. Het is een project om een manier van aanpak voor u en voor het volk te presenteren en iedereen helpen om een duidelijk omschreven plaats binnen de nieuwe maatschappij van "NOVA TERRA Project" te vinden. Het is een manier van echte actie, zodat u kunt testen voor jezelf, toe te passen en te ontwikkelen op uw wil en eigen behoefte.

De gemeenschap van "NOVA TERRA Project" is een Resource gebaseerde samenleving, met een structuur en functionaliteit is ontworpen om op deze manier overal werken op deze planeet. Het concept van een Resource-based economy is niet nieuw en wordt breed gesteund door vele andere projecten en dat is de reden waarom dit project is erg in lijn met Venus Project, Zeitgeist Movement, Ubuntu Movement, Prepare for Change, Gaia Confederation, Galactic Historian, New Earth Project en vele anderen die onafhankelijk van elkaar werken, maar in een gezamenlijke vreedzame poging om de bestaande maatschappij paradigma in een nieuw paradigma te transformeren - vol overvloed en welvaart voor u en al het volk.

De staande bijzonderheid van "NOVA TERRA Project" wordt geleverd met de ontbrekende stukjes van de puzzel in de vorm van een complete structuur en functionaliteit, om duidelijke interacties en classificaties als een wereldwijde schaal vrije samenleving. De echte macht behoort en wordt gegeven aan het individu - de Deelnemer - het enige dat feitelijk de actie in alles. Het volledige concept is gepresenteerd in meer details in de toelichtende teksten - NOVA TERRA Project elke vorm van activiteit, elke zone, elke baan, een persoon, met inbegrip van u en uw vaardigheden omvat.• NOVA TERRA Flag
NOVA TERRA Flag animation


NOVA TERRA Project is on coeo.cc

GAIA CONFEDERATIE

- Wij, als leden van de Gaia Confederatie, erkennen dat, ondanks elk duidelijk verschil, we allemaal werken voor hetzelfde doel van bevrijding en vrede voor de planeet Aarde en al haar inwoners, het respecteren van de universele wet en de volledige verbinding met de One Source / Creator voor elk levend wezen.
- We begrijpen dat deze confederatie geen hiërarchische constructie is, het is een losse constructieve structuur die nooit kan worden gericht op een aantal van haar leden. Alle leden van de confederatie zijn gelijk.
- Wij erkennen al onze individualiteiten, dat we allemaal onze eigen weg hebben, en daarom zijn we niet gebonden door dogma, en onze verschillende meningen worden gerespecteerd.
- We begrijpen ook onze eenheid en dit is waar deze federatie uit voort komt: omdat we allemaal werken voor hetzelfde doel, erkennen wij de noodzaak om elkaar te steunen zoveel als we kunnen, zoals de manier van al het natuurlijk leven is om elkaar te steunen.
- We erkennen dat we allemaal een rol hebben, een stukje van de puzzel, een uniek doel en een plaats in de mandala die we samen vormen.
- Wij begrijpen dat veel veranderingen plaatsvinden op aarde, en er nog veel meer komen, en daarom zijn onze vereniging en samenwerking nodig voor een harmonieuze en stabiele overgang.
- We begrijpen dat deze confederatie ons nooit kan binden aan enige verplichting die niet in overeenstemming is met onze vrije wil. Het is gewoon een energetische intentie om harmonie en eenheid te creëren binnen de planetaire bevrijding en het vrede netwerk.
• GAIA CONFEDERATIE
Gaia-Confederation-Official-Logo